contact vestigingen inloggen

Wie komt ons versterken?

Voor onze afdeling Thoma Service Team in Lochem zoeken wij een intern relatiebeheerder particulier.

Wat ga je doen? 

Als intern relatiebeheerder particulier kom je te werken in een fijn team. Jij past perfect in dit team als je enthousiast en proactief bent en van nature een commerciële instelling hebt. Als intern relatiebeheerder weet je als geen ander dat de klant centraal staat. Als adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere relaties. Vol enthousiasme onderhoud jij doorlopend contact met relaties en collega’s.

Wat vragen wij van jou?

  • je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
  • je bent in staat om snel en kwaliteitsgericht te werken, bent resultaatgericht met oog voor belangen van onze relaties
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • je voldoet aan specifieke opleidingseisen, of bent bereid om hieraan in een afgesproken periode te voldoen: Wft-Basis, Wft Schade Particulier en Wft Vermogen
  • Kennis van ANVA is een pré

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw sollicitatie stuur je per e-mail aan hissink@thomagroep.nl. of per post naar Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs, t.a.v. Personeel & Organisatie, Ineke Hissink-Kapper, Postbus 16, 7240 AA Lochem.

Inhoudelijke vragen over de functie stel je aan Peter Nieuwenhuis, nieuwenhuis@thomagroep.nl of per telefoon 0573 222945.

Acquisitie naar aanleiding van deze werving wordt niet op prijs gesteld.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2021