contact vestigingen inloggen

ThomaPersoonlijk

Welkom bij ThomaPersoonlijk!

ThomaPersoonlijk is uw online omgeving voor al uw relaties met Thoma. In deze handleiding vindt u een overzicht van de verschillende functionaliteiten die beschikbaar zijn binnen ThomaPersoonlijk.

Mijn Gegevens

Op dit tabblad kunt u uw contactgegevens inzien en wijzigen. Dit omvat uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. 

Contracten en Polissen

Op dit tabblad vindt u een overzicht van uw lopende financiële diensten. U kunt hier de details van uw contracten en polissen bekijken, polisbladen downloaden en uw dossier per contract inzien. U kunt ook per contract een wijzigingsverzoek indienen.

Dossier

Op dit tabblad kunt u alle dossierstukken inzien. U kunt hier ook zoeken binnen alle dossierstukken.

Facturen en Betalingen

Op dit tabblad kunt u uw facturen inzien, facturen downloaden (indien beschikbaar) en zien of de factuur betaald is. In het geval van een rekening-courant verhouding zijn ook deze incasso's opgenomen.

Gegevenstoegang

Op dit tabblad kunt u anderen toegang geven tot uw account. U kunt hier ook inzien wie er toegang heeft tot uw account, dit goed- of afkeuren en toegang intrekken. Voorwaarde om iemand toegang te geven is dat diegene ook een account heeft. Staat deze er niet in, geef dit dan door aan uw adviseur. Dan maken wij een account aan.

Schademeldingen

Op dit tabblad vindt u een overzicht van uw schademeldingen met de status. 

Overige functionaliteiten

Naast de bovenstaande functionaliteiten biedt ThomaPersoonlijk nog een aantal andere functionaliteiten, zoals:
  • Een online messaging-systeem waarmee u contact kunt opnemen met uw adviseur
  • Een documentenkluis waar u uw belangrijke documenten kunt opslaan
  • Een kennisbank met informatie over verschillende financiële producten en diensten
We hopen dat u ThomaPersoonlijk een handige en nuttige tool vindt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw adviseur.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2024