contact vestigingen inloggen

Inkomen voor nu en later

Iedereen heeft in meerdere of mindere mate doelstellingen voor de toekomst. Maar zekerheden vanuit het verleden bestaan niet meer. Zeker in deze tijd na een†economische crisis is het hebben van een financieel plan van belang. Hoe vult u dit in?

Maak een planning

Het is verstandig om een totaalplanning te maken. Daarin wordt duidelijk gemaakt wat de inkomens- en vermogenspositie is op korte en lange termijn. Alle inkomensbestanddelen worden daarbij doorgerekend naar netto besteedbare euro's. Houd daarbij ook rekening met een aantal scenario's van u of uw eventuele partner: het besteedbaar inkomen na arbeidsongeschiktheid, het besteedbaar inkomen na overlijden en het besteedbaar inkomen bij pensioen.

Onderhoud deze planning

De gehanteerde uitgangspunten en inzichten kunnen in de toekomst veranderen. Hetzelfde geldt voor de fiscale wet- en regelgeving. Dit alles maakt het adviseren een dynamisch proces. Door de veelheid van financiŽle oplossingen en producten wordt het steeds lastiger te bepalen of u goed op koers ligt. Het is dus verstandig om periodiek te toetsen of er aanpassingen gedaan moeten worden om uw doelstellingen te realiseren.

Gecertificeerd Financieel Planner FFP

Een goed advies is erg belangrijk. Wij hebben een gecertificeerd financieel planner in dienst die u hierover kan adviseren.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2019